KONTAKT   I   REKLAMA   I   O NAS   I   NEWSLETTER   I   PRENUMERATA
Środa, 24 lutego, 2021   I   09:24:34 PM EST   I   Boguty, Bogusza, Macieja
  1. Home
  2. >
  3. STYL ŻYCIA
  4. >
  5. Polska TV

Tej wiosny w ITVN z pewnością rozbłysną nowe gwiazdy!

ITVN w Nowym Jorku i Chicago, IL     30 stycznia, 2016

KUBA WOJEWÓDZKI. Fot. TVN / Wojciech Kurczewski
KUBA WOJEWÓDZKI. Fot. TVN / Wojciech Kurczewski

Małgorzata Kożuchowska, Katarzyna Herman, Maja Ostaszewska, Anna Dereszowska, Sonia Bohosiewicz, Rafał Królikowski, Bartek Świderki, Marcin Perchuć, Grzegorz Hyży czy Wojciech Mecwaldowski to tylko niektóre z nich. W naszej ofercie znajdą się premierowe i długo wyczekiwane programy, seriale, magazyny, które dostarczą niezapomnianych wrażeń. Lubiane już pozycje będą miały zaś swoje kontynuacje. Kolejne sezony to też następne wyzwania dla prowadzących. Czym zaskoczymy? Co warto oglądać każdego dnia? Niniejszy przewodnik pomoże odnaleźć się naszym widzom, by nie przegapić najgorętszych hitów w ITVN. Zapraszamy!

Od poniedziałku do piątku zachęcamy przede wszystkim do oglądania szlagierowych już tytułów. Każde popołudnie o godz. 16.30 (CST – Chicago), 17.30 (EST – Nowy Jork) to z pewnością czas na podsumowanie szkolnych wydarzeń wraz z uczniami „Szkoły”, którzy nieustannie konfrontują swoje uczucia w koleżeńskim gronie, ale i stawiają czoła kadrze pedagogicznej. W tym serialu z trudnymi sytuacjami mierzą się także sami rodzice, dlatego przed telewizory zapraszamy młodzież i dorosłych. Do wspólnych konwersacji z pewnością zachęci Ewa Drzyzga, której talk show już od 15 lat cieszy się niesłabnącą popularnością. Poruszające historie, niezwykłe osobowości i bliscy, którzy stracili wspólną płaszczyznę porozumienia. To zaledwie namiastka poruszanych w „Rozmowach w toku” zagadnień. Więcej o godz. 17.20 (CST – Chicago), 18.20 (EST – Nowy Jork). Po tak emocjonujących dialogach warto obejrzeć historie ludzi zgłaszających się na Odział Ratunkowy w Krakowie. Tutaj codziennie dochodzi do wielu zdarzeń związanych z obrażeniami pacjentów, ich skrywanymi dolegliwościami czy tajemnicami rodzinnymi. Personel „Szpitala” będzie zmagać się z najróżniejszymi przypadkami w nowym sezonie o godz. 18. 10 (CST – Chicago), 19.10 (EST – Nowy Jork).

W wieczory od poniedziałku do czwartku o godz. 20.00 (CST – Chicago), 21.00 (EST – Nowy Jork) na naszej antenie niezmiennie już od 13 lat gościć będzie serial „Na Wspólnej” wciąż przyciągający przed telewizory miliony widzów. Na jego fanów tej wiosny czeka wiele emocji i nieoczekiwanych punktów zwrotnych w życiu ulubionych bohaterów. Kolejne zawirowania miłosne w życiu Michała i Kingi oraz nowe znajomości Oli Zimińskiej i zaskakujący awans Basi są tylko niektórymi z nich. A zaraz po tych familijnych zmaganiach, inne, bardzo podobne, bo również skupione wokół jednego ogniska domowego, ale z większym naciskiem na losy konkretnej bohaterki. O godz. 20.30 (CST – Chicago), 21.30 (EST – Nowy Jork) „Singielka” dalej walczyć będzie o swoją prawdziwą miłość. Znów dojdzie do następnych przetasowań wśród serialowych par. W życiu najbliższego przyjaciela Elki pojawi się sympatia sprzed lat. Jak dawna znajoma wpłynie na relację Tomasza z redakcyjną koleżanką?

W poniedziałki Kasia Bosacka niestrudzenie sprawdzać będzie i testować zarówno środki spożywcze jak i sprzęty codziennego użytku. Wszystko po to, by naszym widzom podpowiedzieć, na co warto wydawać pieniądze podczas regularnych zakupów. „Wiem, co jem i wiem, co kupuję” o godz. 21.00 (CST – Chicago), 22.00 (EST – Nowy Jork). Od 15 lutego o godz. 21.40 (CST – Chicago), 22.40 (EST – Nowy Jork) na naszej antenie zagości nowy serial „Druga szansa” z Małgorzatą Kożuchowską w roli głównej. Monika to współczesna kobieta sukcesu. Wiedzie pozornie perfekcyjne życie: jest rozchwytywaną agentką gwiazd, ma pieniądze i atrakcyjnego mężczyznę u boku. Kocha życie w wielkim mieście, nie rozstaje się ze swoim telefonem i jest na bieżąco z nowinkami z Facebook’a. W wyniku intrygi w jednej chwili straci wszystko. Jak poradzi sobie z życiowym kryzysem? Zaraz po tej gorącej nowości również wydarzeniami show biznesu zajmie się Agnieszka Szulim w programie „Na językach”. Zweryfikuje medialne skandale, pokaże pozbawione lukru relacje z czerwonych dywanów i weźmie pod lupę zakulisowe sekrety o godz. 22.35 (CST – Chicago), 23.35 (EST – Nowy Jork).
We wtorki od 16 lutego zawodowiec w obnażaniu tajemnic nawet najbardziej znanych gwiazd „Kuba Wojewódzki” porozmawia ze swoimi kolejnymi gośćmi o godz. 21.55 (CST – Chicago), 22.55 (EST – Nowy Jork). Dodatkowo tego samego dnia o godz. 21.00 (CST – Chicago), 22.00 (EST – Nowy Jork) przygotowaliśmy odcinek specjalny sławnego showmana „Wszyscy na jednego, czyli Roast Kuby Wojewódzkiego”, w którym zaproszone do studia sławy będą dopiekać samemu prowadzącemu! Od 23 lutego o godz. 21.00 (CST – Chicago), 22.00 (EST – Nowy Jork) zapraszamy na jeden z najpopularniejszych programów rozrywkowych w historii telewizji „Agent – Gwiazdy” powracający na antenę ITVN w zupełnie nowej odsłonie! 14 celebrytów zmierzy się ze swoimi słabościami oraz ukrywającym się wśród nich agentem. W oddalonej o tysiące kilometrów od domu RPA towarzyszyć im będzie prowadząca – Kinga Rusin.

Natomiast w każdą środę o godz. 21.55 (CST – Chicago), 22.55 (EST – Nowy Jork) na naszej antenie nie zabraknie porad Mai w produkcji TVN Style „Sablewskiej sposób na modę”. Z jakimi problemami tym razem zgłoszą się bohaterki? Od 17 lutego o godz. 21.00 (CST – Chicago), 22.00 (EST – Nowy Jork) ruszamy z „You Can Dance – Po prostu tańcz!” w nowej odsłonie! Na fotelach jury obok weteranów programu – Michała Piróga oraz Agustina Egurroli, zasiądą po raz pierwszy w historii show – znani z pierwszej edycji – Ida Nowakowska-Herndon i Maciej „Gleba” Florek. Ich historie są dowodem na to, że w tym tanecznym show wyławiane są wyjątkowe osobowości, których kariera po występach w telewizji ma szansę na dynamiczny rozwój nie tylko w Polsce, ale i za granicą. Czwartki od 11 lutego to czas na programowy przebój produkcji TVN Style! O godz. 21.00 (CST – Chicago), 22.00 (EST – Nowy Jork) znana tancerka i blogerka Izabela Janachowska zabierze widzów ITVN w świat przedślubnej organizacji. Co zrobić kiedy przygotowania do wesela nie idą zgodnie z planem? Nieważne czy jest to skromna impreza dla najbliższej rodziny, czy przyjęcie z wielkim rozmachem – gospodyni programu „I nie opuszczę Cię aż do ślubu” sprawi, że ten czas będzie rzeczywiście wyjątkowy i niezapomniany dla każdej z par. Zaś w czwartki o godz. 21.40 (CST – Chicago), 22.40 (EST – Nowy Jork) nie mogą Państwo przegapić „Kuchennych rewolucji”. Razem z żywiołową restauratorką udamy się do Piotrkowa Trybunalskiego, Sanoka, Łańcuta, Jelcza-Laskowic, by pomóc podupadającym lokalom podnieść się z kryzysu. Czy Magda Gessler poradzi sobie z właścicielką, która otwarcie przyznaje, że już się wypaliła? Jaki znajdzie sposób na śmiałe propozycje i stylizacje innych szefów?

Wiele emocji czeka widzów ITVN w sobotę. W południe o godz. 12.00 (CST – Chicago), 13.00 (EST – Nowy Jork) zachęcamy do oglądania nowej produkcji TVN Style „Cofnij czas”, której twórcy pomagają dwunastu osobom. Bohaterowie serii znaleźli się w krytycznym momencie swojego życia i zrozumieli, że jeśli nie zawalczą o siebie, grozi im poważna choroba lub nawet przedwczesna śmierć. Teraz toczą zaciętą walkę o powrót do dobrej formy i próbują cofnąć czas. Na sobotni wieczór mamy dla Państwa coś nietuzinkowego, bo właśnie takie są dzieci – gwiazdy tego show! Drugi sezon „Małych Gigantów” w ITVN już od 20 lutego o godz. 20.00 (CST – Chicago), 21.00 (EST – Nowy Jork). Na których malców zwróci uwagę jury? Kto szczególnie spodoba się publiczności zgromadzonej w studio, a kto Państwu? W nowych odcinkach w role trenerów wcielą się Magdalena Mołek, Anna Dereszowska, Sonia Bohosiewicz, Kuba Wesołowski, Marcin Perchuć i Grzegorz Hyży. Za to w niedzielny poranek o godz. 11.10 (CST – Chicago), 12.10 (EST – Nowy Jork) będziemy prezentować premierowe odcinki stylowego programu „Dorota was urządzi”. Szelągowska jest projektantką wnętrz, która potrafi zdziałać cuda nawet w najmniejszej przestrzeni. Jakościowe rozwiązania i inwestycje przy niskim nakładzie budżetowy to jej specjalność!

Tej wiosny stawiamy na mocną energię! Dzięki nowym bohaterom i pomysłom na świeże odsłony dotychczasowych fantastycznych produkcji gwarantujemy niezapomniane chwile spędzone przed telewizorem. Będzie to czas na śmiech, zaskoczenie, zadumę i łzy. Nie pozwolimy się nudzić, a zainspirujemy do zabawy i zmotywujemy do walki o swoje zdrowie, dobre samopoczucie i komfort! Na antenie ITVN oprócz słynnych show oraz seriali pojawią się premiery obyczajowe, programy lifestylowe, informacyjne i magazyny. Każdy znajdzie coś dla siebie. Zapraszamy!

REKLAMA - DODAJ FIRMĘ