KONTAKT   I   REKLAMA   I   O NAS   I   NEWSLETTER   I   PRENUMERATA
Piątek, 9 grudnia, 2022   I   02:42:25 PM EST   I   Anety, Leokadii, Wiesława
  1. Home
  2. >
  3. STYL ŻYCIA
  4. >
  5. Polska TV w USA

PO PROSTU TANIEC!

05 grudnia, 2007

PO PROSTU TANIEC!

Już 9 grudnia w itvn wyjątkowe widowisko. \"Po prostu taniec!\" to niepowtarzalne połączenie dwóch przebojowych tanecznych programów.

W tydzień po finale „You can dance” i w dwa po zakończeniu „Tańca z Gwiazdami” na parkiecie zobaczymy cztery konkurujące ze sobą pary. Każda, składająca się z gwiazdy jednego i drugiego show, zaprezentuje się w dwóch tańcach – standardzie lub latynoamerykańskim rodem z „Tańca z Gwiazdami” oraz w tańcu nowoczesnym lansowanym przez „You can dance”.

„Taniec z Gwiazdami” będą reprezentować finalistki: Anna Guzik i Justyna Steczkowska oraz najpopularniejsi panowie – Mateusz Damięcki i Rafał Bryndal. Z ekipy „You Can Dance” pojawią się natomiast – Ania Bosak vel Bosa, Maciek Florek zwany Glebą, Rafał Kamiński vel „Roofi” oraz „Jackson w spódnicy” czyli Diana Staniszewska.

Jury również połączy swoje siły. Zasiądą w nim eksperci w dziedzinie tańca: Iwona „Czarna Mamba” Pavlović, Piotr Galiński, Augustin Egurrola oraz Michał Piróg. Widowisko poprowadzą wspólnie – Kinga Rusin, Kasia Skrzynecka oraz Piotr Gąsowski.
 
Program rozrywkowy na żywo w itvn

Prowadzący: Kinga Rusin, Katarzyna Skrzynecka i Piotr Gąsowski
Emisja: 9 grudnia, niedziela, godzina 13:00 (Chicago), 14:00 (New York, Toronto), 20:00 (Berlin), poniedziałek - 6:00 (Melbourne).

Po prostu taniec!” – wyjątkowe dwa w wyjątkowym jednym…
Zapowiada się największe taneczne show sezonu.

Zapraszamy do oglądania itvn!

MATERIAŁY TVN

Galeria